sobota, 4. februar 2012

Župan občine Škofljica g. Ivan Jordan bo vzel pravico v svoje roke!

Župan občine Škofljica g. Ivan Jordan bo vzel pravico v svoje roke!

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da bo župan Škofljice Ivan Jordan poskrbel za pravico v svoji občini.

Kot je že znano je Ivan Jordan koncesionarki odpovedal koncesijo zaradi napačno vodenih postopkov, podaljšanja koncesije v občini Škofljica. Občina Škofljica je koncesionarki pripravila in podpisala aneks k koncesijski pogodbi za podaljšanje še 8 let (skupno 15 let) – kar se je dogajalo pred mandatom Ivana Jordana.

Ivan Jordan je želel občanom Škofljice samo najboljše. V tem duhu je pristal na pobude sosednje občine in občinskih veljakov kateri so obljubljali:
  • zagotovitev dveh novih zdravnikov
  • izgradnjo nove lekarne,
  • izgradnjo čakalnice
  • izgradnjo dveh novih ordinacij

Ker je g. župan Ivan Jordan verjel v obljubljeno in ker je želel poskrbeti za svoje občane, je pristal na pobudo in verjel obljubam katere so se po šestih mesecih izkazale zgolj kot prazne obljube.

Neuradni viri navajajo, da je županu Ivanu Jordanu prekipelo, ter da se je naveličal praznih obljub (dva zdravnika, izgradnja nove lekarne).
Zaradi navedenega se je odločil koncesionarki vrniti odvzeto. Namreč koncesionarki bo ponudil odprtje podružnice v občini Škofljica, saj ji to pripada glede na podpisane pogodbe in dogovore, kateri so nastali še pred mandatom Ivana Jordana.

Župan Škofljice Ivan Jordan na tak način želi rešiti nastalo stanje za katero ni on kriv, ga pa želi nemudoma urediti.

Če bo koncesionarka pristala na spravno in velikodušno ponudbo Ivana Jordana je pričakovati, da bo lekarna na Škofljici odprta v dobrem mesecu dni. Neuradni vir navaja, da bo zadeva obravnavana na občinskem svetu ter, da občani pobudo župana pozdravljajo in so naklonjeni tovrstni rešitvi.

Čestitamo županu Ivanu Jordanu, saj bo s takim pristopom pokazal nejevernim Tomažom zakaj je bil izvoljen za ljudskega župana in v kaj so njegovi volivci verjeli. Predvsem nas veseli, da bo župan Ivan Jordan s takim ravnanjem ponovno vrnil zaupanje v pravno, pravično, etično in moralno državo in predvsem v občino Škofljica!

Ni komentarjev:

Objavite komentar